(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Bublanina s ovocem - SUPER
Potřebné ingredience
2 vejce , 3/4 hrnku cukr krupice , 1 vanilkový cukr , 1/2 hrnku oleje , 1 hrnek mléka , 2 hrnky polohr.mouky , 1 prášek do peč. , 500g třešní (i jiné....)
DROBENKA : 100g másla , 100g cukr moučka , 100g hladká mouka
Postup přípravy
Celá vejce smícháme s cukry a ušleháme do pěny,přidáme olej,mléko,mouku smíchanou s práškem do peč. a pořádně promícháme.
Těsto nalijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a poklademe třešněmi
DROBENKA :
Smícháme změklé máslo s cukrem a moukou a nejlépe rukou zpracujeme v sypké těsto.
Posypeme s ní bublaninu.
Pečeme na 150°C cca 45min.
Těsto nalijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a poklademe třešněmi
DROBENKA :
Smícháme změklé máslo s cukrem a moukou a nejlépe rukou zpracujeme v sypké těsto.
Posypeme s ní bublaninu.
Pečeme na 150°C cca 45min.
celý plech
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
smolinka1
(upraveno)
20. 6. 2019, 15:01
Dnes som robila a skúsila dať tú posýpku s hrubou múkou a kryšt. cukrom a teda bublanina je vysoko jedlá, priam žravá. Je jemnučká a super.
Raguella
(upraveno)
17. 6. 2019, 23:52
Dobrý večer,nyní začíná spoustu ovoce,tak určitě někdy vyzkouším i podle Vašeho receptíku,děkuji moc za bezva receptík.
KAČKA3
(upraveno)
27. 9. 2009, 21:19
Bublaninka je opravdu velká dobrota, ochutnala jsem u kamarádky a hned jsem chtěla receptík, je perfektní, že není drobivá a suchá, ale úžasně vláčná. A moc oceňuji rychlou a jednoduchou přípravu Dnes jsem jí upekla s malinami a dokonce i moji chlapi, kteří moc nedají ovocným koláčům se olizovali až za ušima. Jedli jsme jí ještě za tepla, jak úžasně voněla Móóóc díky za receptík Kačka
gigina4
(upraveno)
26. 8. 2009, 17:08
Dobrý den Leni, buchta vypadá dobře i příprava bude na to šup Ale chtěla jsem se zeptat opravdu pečete jen na 150°C? Mám elektrickou troubu a buchty obvykle peču na 180°C. Přeji hezky den Jana
bimonka
(upraveno)
27. 8. 2009, 11:33
@gigina4
jj,toto těsto peču na 150°C ,a mám taky elektrickou troubu, jinak taky peču obyčejně na víc.a,ale zkuste si to dát na 180°C,uvidíte co to provede
romik123
(upraveno)
26. 8. 2009, 16:20
Dobrý den Leni, dnes jsem upekla bublaninu a je výýýborná. Jinou už dělat nebudu. Děkuji za recept.
bimonka
(upraveno)
27. 8. 2009, 11:34
@romik123
Díky, moc Mi jsme na tom stejně,už jinou nedělám
Monis
(upraveno)
22. 6. 2009, 19:34
Leni, moc děkuji za tento recept na super bublaninu. Buchta je opravdu výborná, vláčná, všichni se tu olizujem.
bimonka
(upraveno)
23. 6. 2009, 10:23
@Monis
jééé,to je superdíky.Taky jí teď baštíme pořád s obměnou ovoce
Jeane9
(upraveno)
9. 6. 2009, 14:00
Leni tak buchta už je upečená a čekám až trochu vychladne abysme mohli ochutnat, vypadá dobře tak myslím že se povedla, děkuju za receptík
bimonka
(upraveno)
9. 6. 2009, 22:26
@Jeane9
Jani děkuji moooc.A napiště jak Vám chutnala.
Jeane9
(upraveno)
6. 8. 2009, 19:36
@bimonka
Byla vynikající
Zrušený účet
(upraveno)
9. 6. 2009, 8:01
Leni, až budete zase péct, zkuste drobenku udělat z cukru krystal a hrubé mouky, ta z Vašeho receptíku je také dobrá, ale myslím, že z hr.mouky a krystalového cukru je lepší, jinak je buchta , včera jsem pekla a všem se nám dělali boule za ušima
bimonka
(upraveno)
9. 6. 2009, 22:24
@
Míšo,díky za radu,já to vím,ale tento recept byl napsán takto,tak jsem jej neměnila Ale díky a jsem ráda,že Vám chutnalo!!
bobikmartinka
(upraveno)
6. 6. 2009, 21:45
Leni bublanina je mooooc dobrá. .Snědli jsme plech na posezení. .Z pozdravem Martina
bimonka
(upraveno)
7. 6. 2009, 12:21
@bobikmartinka
Ahojky Marti. Díky moooooc. Dělala jsem ji poprvé a taky mi moc chutnala. I mi ji spořádali hned Ještě mám i jiné ňamky,tak je vyzkoušej.