Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Masové chuťovky aneb minišpízy z kuřecího masa

0.0
Masové chuťovky aneb minišpízy z kuřecího masa

Potřebné ingredience

kuřecí prsa; klobása; cibule aj.; olej; grilovací koření

Postup přípravy

Letos jsem pro obměnu na Sebíkovy narozky udělala teplé chuťovky zkuřecího masa.

Maso nakrájíme na kostky, namočíme do oleje ve kterém jsme rozmíchali koření. Maso pokládáme na plech, poklademe cibulí, klobásou a vše připíchneme párátkem. Pečeme na pečícím papíru v troubě na cca 180 °C asi 15 minut. Pozor aby maso nebylo moc vysušené!

Podáváme na talíři s hořčicí, nebo dresinkem a nakrájenou bagetou na plátky.

před vložením do trouby

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 21. 6. 2009, 22:25
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
šárka.n 20. 6. 2009, 20:26
Jééééééééé :-$ :-$to vypadá naprosto úžasně. Hned zítra udělám :-) :-) :-) To bude dobrůtka. Moc děkuji za inspiraci k oslavě (L) (L) (F) (F)
Klekypetra 20. 6. 2009, 20:39
@šárka.n to jsem ráda že jsem vás inspirovala. já jsem prostě chtěla něco nového, tak jsem si vymyslela tohle (L)
mcabr 20. 6. 2009, 19:15
mňam ty byli ^o) ^o) ^o) ^o) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie