Zobrazit přihlášovací formulář

Hruškové mufiny PKU - nízkobílkovinné

0.0
Hruškové mufiny PKU - nízkobílkovinné

Potřebné ingredience

na 6 mufinů: 7g LOPROFIN Ei, 40 ml vody, 50g cukru, 1/2 vanilkového cukru, špetka soli, 50ml Lp drinku, 40ml oleje, 130g Finaxu, 1/2 prášku do pečiva, 1 lžička citronové šťávy, 85g kompotovaných hrušek (dala jsem 1 půlku hrušky), vanilkový cukr na posypání

Postup přípravy

Šleháme vodu s náhradou vejce, přidáme cukr a vanilkový cukr. Nakonec všleháme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva, mléko a olej. Nakonec přimícháme citrónovou šťávu a borůvky (hrušky nakrájené na kostičky). Naplníme mufiny a těsto posypeme troškou vanilkové cukru a pečeme při 175 °C cca 25-30 minut.

Recept obsahuje:
19 mg fenylalaninu
0,9g bílkovin
41g tuku
218g sacharidů
5358 k J / 1276 kcal

1 ks obsahuje:
3,2mg fenylalaninu
0,15g bílkovin
7g tuku
36g sacharidů
893 k J / 213 kcal

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie