Zobrazit přihlášovací formulář

Mandlové sušenky - nízkobílkovinné

0.0
Mandlové sušenky - nízkobílkovinné

Potřebné ingredience

Těsto:
150 g tuku,
50 g moučkového cukru,
pár kapek mandlové esence,
150 g Finaxu,
trochu sody
Náplň:
50.0 g másla,
100 g (moučkového cukru,
pár kapek mandlové esence

Postup přípravy

Postup:
V míse vyšleháme tuk, cukr a mandlovou esenci do pěny, přidáme mouku a umícháme v hladké těsto.
Naplníme zdobící sáček a zdobící špičkou nastříkáme na plech pusinky cca 3cm velké. Pečeme na 140 °C horkovzduch cca 15 minut do zlatova.
Na náplň vyšleháme máslo s cukrem a sušenky slepíme krémem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie