Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

POhankové rizoto - oběd

0.0
POhankové rizoto - oběd

Potřebné ingredience

40g pohanka, 87g kuřecí maso, 78g žampiony, 19g porek, 25g hrášek, 27g cibule, 42g růžičková kapusta, 1KL oleje, houbové koření

Postup přípravy

Maso na kousky, okořeníme a zprudka orestujeme na oleji. Přihodíme žampiony, porek, hrášek, cibuli, kapustu. Na konec přihodíme uvařenou pohanku. Já jsem pohanku na hodinu namočila /ale prý se namáčet nemá) a 10min vařila v osolené vodě.

Hodnota celého rizota je 1351KJ (nesnědla jsem to celé, měla jsem i polévku)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kosticka 7. 5. 2010, 12:38
Dnes jsem se inspirovala vaším receptem, ale použila jsem zbytek gril. kuřete a to jsem vařila společně s půl hrnkem rýže a jarní cibulkou a zvášt jsem udělala půl hrnku pohanky a v závěru smíchala. Je to moc velká dobrota (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie