(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
POhankové rizoto - oběd
Potřebné ingredience
40g pohanka, 87g kuřecí maso, 78g žampiony, 19g porek, 25g hrášek, 27g cibule, 42g růžičková kapusta, 1KL oleje, houbové koření
Postup přípravy
Maso na kousky, okořeníme a zprudka orestujeme na oleji. Přihodíme žampiony, porek, hrášek, cibuli, kapustu. Na konec přihodíme uvařenou pohanku. Já jsem pohanku na hodinu namočila /ale prý se namáčet nemá) a 10min vařila v osolené vodě.
Hodnota celého rizota je 1351KJ (nesnědla jsem to celé, měla jsem i polévku)
Hodnota celého rizota je 1351KJ (nesnědla jsem to celé, měla jsem i polévku)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kosticka
(upraveno)
7. 5. 2010, 12:38
Dnes jsem se inspirovala vaším receptem, ale použila jsem zbytek gril. kuřete a to jsem vařila společně s půl hrnkem rýže a jarní cibulkou a zvášt jsem udělala půl hrnku pohanky a v závěru smíchala. Je to moc velká dobrota