(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
LANGOŠE - které nemusíte hned zpracovat....
Potřebné ingredience
1 kg hl.mouky , 2 vejce , 1 zakysaná smetana , 450ml mléka , 1 lžička cukru , 50 g droždí , 1 lžice soli , olej .
NA POTŘENÍ : česnek , kečup , sýr , tatarská omáčka (podle vlastní chuti).
Postup přípravy
Droždí rozmačkejte v trošce vlažného mléka s cukrem a nechte vzejít kvásek. Prosetou mouku smíchejte se zbytkem mléka , solí , smetanou (musí mít pokojovou teplotu) , vejci , a kváskem a vypracujeme hladké těsto, Zabalíme ho do fólie a dáme dolů do lednice kynout přes noc !!!!!!! Z těsta tvoříme placky a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran . Horké je potřeme česnekem , kečupem , tatarskou omáčkou , posypeme sýrem (dle vlastní chuti).Hned podáváme.
Můžete těsto nechat klidně 2 dny v lednici a postupně dělat langoše , mám to vyzkoušeno , jinak jsou výborné !!! Všem doporučuji :-))))
Můžete těsto nechat klidně 2 dny v lednici a postupně dělat langoše , mám to vyzkoušeno , jinak jsou výborné !!! Všem doporučuji :-))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
enter
(upraveno)
9. 8. 2009, 11:08





nahlásit

Monys
(upraveno)
20. 7. 2009, 8:49





nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
8. 7. 2009, 22:31




nahlásit