Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Vepřové kotlety v leču

0.0
Vepřové kotlety v leču

Potřebné ingredience

Ingredience: 4 vepřové kotlety, pepř, sůl, 2 lžíce tuku, cibule, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, 400 g sterilovaného leča, 3 stroužky česneku, 2 lžíce protlaku

Postup přípravy

Postup přípravy: Kotlety nažízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na tuku. Kotlety vyjmeme a na tuku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku a jakmile zpění, přidáme lečo, lisovaný česnek, protlak a zamícháme. Na základ dáme kotlety, podlijeme vodou a dusíme 25-30 minut.
Hotové kotlety podáváme s rýží nebo vařenými brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 27. 7. 2009, 7:46
....tohle se mi líbí (Y),to bude dneska na oběd-jen s krkovičkou (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie