(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Domaca nahrada sladeneho kondenzovaneho mlieka
Potřebné ingredience
1/3 pohara vriacej vody,4 PL masla,3/4 pohara cukru,1/2 čl vanilkovej esencie,1 pohar sušeneho mlieka
Postup přípravy
Mixerom vymiešame vodu,maslo,cukor a esenciu.Potom pridame sušene mlieko a mixujeme do zhustnutia.Odložime do chladničky,vydrži az 1 tyzden.Hotovej masy je asi 400 g.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
28. 7. 2011, 14:21
vevercak78
(upraveno)
27. 2. 2010, 16:38
Mach
(upraveno)
4. 2. 2010, 19:53
Dobrý večer Marti,vyzkoušela jsem Váš recept a musím říct,že mě výsledek mile překvapil,směs krásně ztuhla,naplnila jsem tím ruské ořechy a je to moc dobré .Zlatka.
Egreska
(upraveno)
5. 2. 2010, 8:17
@Mach
Zlatka,som rada ze vam chutilo ruske orechy vyzeraju moc zaujimavo,ale ešte som ich nejedla
petuli77
(upraveno)
30. 7. 2009, 18:28
dobrý den vyzkoušela jsem recept ale chuťově je výborný i docela hustý jako kondenzované mléko.děti pořád chodí do lednice.jen by mě zajímalo jestli to jde použít do krému na moučník nebo dortu.děkuji za recept
Egreska
(upraveno)
30. 7. 2009, 19:24
@petuli77
Teší ma ze vam to chutí...ale priznam sa nemam to moc ešte odskušane,robila som s tym len jeden kolač a bol dobry..ale podla mna by sa to dalo pouzit ako krem pretoze je to dost huste a to maslo v chlade drži tvar takze treba vyskušat a kolač skladovat v chlade aby sa to neroztieklo a tekute sa moze použit ako nejaky dresing na palacinky alebo zmrzlinu..treba len experimentovat a dajte potom vediet...pa
Egreska
(upraveno)
28. 7. 2009, 17:18
Cukor moze byt krupica aj tak sa tou vriacou vodou rozpusí..ešte to nemam vyskušane ale prave idem piect s tym kolač tak potom pridam a dam vediet ako sa stym robilo...zatial sa to chladi a chuti to dobre tak uvidime...papa a šalka klasicka čajova..
Kacur
(upraveno)
28. 7. 2009, 16:07
Marti, prosím Vás, ten cukr moučku, nebo krupici??? A pohár o objemu cca 200ml? Recept vypadá supér. Používáte to do krému, nebo do dezertů??? Musím vyzkoušet! Děkují
Ilonáček
(upraveno)
28. 7. 2009, 15:37