Vandinčiny tvarohovo-jahůdkové palačinky Raz dva ...
Potřebné ingredience
Tvaroh bio-bio z Plusu, glukopur - hroznový cukr, čerstvé jahůdky, trocha vanilky
Na palačinky: hladká mouka, biobio mléko z Plusu, 1 bio bio vajíčko z Plusu, špetka soli
Postup přípravy
Tvaroh osladím trochu proženu šlehačem a přidám nakrájené jahůdky. Dávala jsem plátky, byly celkem měkké. Trochu opět promíchám, tvaroh je růžový a kousky tam zůstanou.
Udělám řídké palačinkové těsto /klasika/ a smažím na pánvi do zlatova. Dělám trochu silnější, když plním tvarohem. Když mažu marmoškou, tak tenoučké:o)))
No a pak jen namažu tvaroh na palačinku, zaroluju, trochu ozdobím a předložím Vanýskovi...
V obrázkovém postupu Vám nabízíme jednoduchý výrobní postup a jako bonus i postup správného servírování a konzumace :o)))
Dobrou chuť!!!
Umixxujeme tvaroh, cukr a jahůdky.
Mouku, vejce, mléko a špetku soli proženeme mixérem a máme těsto na palačinky. Lepší je řidší, lépe se rozlije po pánvičce :o)
Palačinky pečeme na rozpálené pánvi, trochu posprejované olejem :o)
Palačinku pomažeme jahůdkovým tvarůžkem, zarolujeme...
... postavíme před dítě a modlíme se, aby to jedlo...:-)))
Pokud nám dítě otvírá takto pusku, máme vyhráno :o)))
Když nám potom ukáže, že jsme jedničky, je to super zadostiučinění, že alespoň něco co děláme, má smysl :o)))
... no a tohle už je pak bez komentáře, ne? ;o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé