Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

HOVĚZÍ PEČENÉ NA RAJČATECH

0.0
HOVĚZÍ PEČENÉ NA RAJČATECH

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ MASO; RAJČATA; CIBULE; HRÁŠEK ; KOŘENÍ - ROZMARÝN, BAZALKA; MASOX

Postup přípravy

JÁ JSEM MASO, RAJČATA A CIBULY SI PĚKNĚ NAKRÁJELA. DO SKLENĚNÉ ZAPÉKACÍ MÍSY JSEM DALA NAKRÁJENOU CIBULY, PAK PŮLU NAKRÁJENÝCH RAJČAT, POSYPALA JSEM BAZALKOU A ROZMARÝNEM, NATO JSEM NAROVNALA NAKRÁJENÉ MASO NA KOSTIČKY, DALA JSEM KOSTIČKU MASOXU A POSYPALA HRÁŠKEM A ZBYTKEM RAJČAT, OPĚT JSEM POSYPALA KOŘENÍM. ZALILA JSEM VODOU A PŘIKLOPILA VÍKEM A DALA PÉCT DO TROUBY.
PEKLA JSEM cca NA 200° ASI 1,5 HOD A POKUD SE ŠŤÁVA VYPÉKALA TAK JSEM PODLILA.
KDYŽ MASO BYLO MĚKKÉ TAK JSEM ZAHUSTILA TROŠKOU HLADKÉ MOUKY ROZKVEDLANÉ VE VODĚ. A DALA JSEM NA CHVILKU JEŠTĚ DO TROUBY.
JAKO PŘÍLOHU DOPORUČUJI KOLÍNKA NEBO RÝŽI.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jilly 5. 8. 2009, 13:18
mnam (clamp)
alex25 5. 8. 2009, 12:37
hmmm, to vypada krásně.. určite zkusím (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Lefíček 5. 8. 2009, 13:44
@alex25 ;-) KDYŽ LETOS JE TOLIK RJAČAT ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie