(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
HOVĚZÍ PEČENÉ NA RAJČATECH
Potřebné ingredience
HOVĚZÍ MASO; RAJČATA; CIBULE; HRÁŠEK ; KOŘENÍ - ROZMARÝN, BAZALKA; MASOX
Postup přípravy
JÁ JSEM MASO, RAJČATA A CIBULY SI PĚKNĚ NAKRÁJELA. DO SKLENĚNÉ ZAPÉKACÍ MÍSY JSEM DALA NAKRÁJENOU CIBULY, PAK PŮLU NAKRÁJENÝCH RAJČAT, POSYPALA JSEM BAZALKOU A ROZMARÝNEM, NATO JSEM NAROVNALA NAKRÁJENÉ MASO NA KOSTIČKY, DALA JSEM KOSTIČKU MASOXU A POSYPALA HRÁŠKEM A ZBYTKEM RAJČAT, OPĚT JSEM POSYPALA KOŘENÍM. ZALILA JSEM VODOU A PŘIKLOPILA VÍKEM A DALA PÉCT DO TROUBY.
PEKLA JSEM cca NA 200° ASI 1,5 HOD A POKUD SE ŠŤÁVA VYPÉKALA TAK JSEM PODLILA.
KDYŽ MASO BYLO MĚKKÉ TAK JSEM ZAHUSTILA TROŠKOU HLADKÉ MOUKY ROZKVEDLANÉ VE VODĚ. A DALA JSEM NA CHVILKU JEŠTĚ DO TROUBY.
JAKO PŘÍLOHU DOPORUČUJI KOLÍNKA NEBO RÝŽI.
PEKLA JSEM cca NA 200° ASI 1,5 HOD A POKUD SE ŠŤÁVA VYPÉKALA TAK JSEM PODLILA.
KDYŽ MASO BYLO MĚKKÉ TAK JSEM ZAHUSTILA TROŠKOU HLADKÉ MOUKY ROZKVEDLANÉ VE VODĚ. A DALA JSEM NA CHVILKU JEŠTĚ DO TROUBY.
JAKO PŘÍLOHU DOPORUČUJI KOLÍNKA NEBO RÝŽI.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jilly
(upraveno)
5. 8. 2009, 13:18
mnam
alex25
(upraveno)
5. 8. 2009, 12:37
hmmm, to vypada krásně.. určite zkusím
Lefíček
(upraveno)
5. 8. 2009, 13:44
@alex25
KDYŽ LETOS JE TOLIK RJAČAT