(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
hovězí v celerové omáčce
Potřebné ingredience
8 plátků hovězího,pepř,sůl,kmín,hl.mouka,smetana na vaření,1střední celer,2 cibule
Postup přípravy
maso naklepeme osolíme,opepřímea okmínujeme,dáme péct na rozpálený omastek až se maso zatáhne přihodíme najemno nastrouhaný celer s cibulí který jsme si mezitím připravily.Dusíme dokud maso není měkké.Tuto směs nemusíme zahuštovat,ale já to dělám protože toho chci mít víctzn.že přilejeme vody podle toho kolik chceme mít omáčky a zahustíme moukou se smetanou.Necháme povařit podáváme s čímkoli my děláme knedlík.
maso nalkepat,osolit,opepřita okmínovat
zprudka maso opečeme než se zatáne
přidáme celer a cibuli najemno nastrouhané
když je maso měkké zahustíme smetanou s moukou
hotovo
dobrou chut přejí Dubčata
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
brčule123
(upraveno)
14. 2. 2013, 17:01
Zkusíme
katka031074
(upraveno)
31. 1. 2013, 23:45
Teda konečně někdo kdo zná celerovku. Sice ji dělám trošku jinak, ale ten celer je hlavní. Celerovku mám od své nejlepší kámošky a doma se po ní můžou přímo utlouct. Obzvlášť když k tomu udělám bramborový knedlík.
28Tinka
(upraveno)
1. 9. 2009, 18:25
skvelý, ľahký a naozaj veľmi chutný recept, veľmi pekne ďakujem
dub
(upraveno)
6. 10. 2009, 20:27
@28Tinka
Mám radost děkuji
zjelenice
(upraveno)
13. 3. 2008, 14:00
......tak včera uvařeno a dnes papáno k obědu.... a musím říct, že to bylo vynikající Něco úplně jiného než otřepaná klasika. Normálně by mě to nenapadlo a přitom je to skvělá kombinace chutí a hlavně jednoduchosti v přípravě. Pro mě další výtečná omáčka v oblíbených. Takže díky za recept.
dub
(upraveno)
14. 3. 2008, 12:10
@zjelenice
mám radost že chutnalo děkuji