Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Hovězí roláda

0.0
Hovězí roláda

Potřebné ingredience

hovězí maso; hořčice; pepř; sůl; 3 - 4 vejce; hrášek; slanina; párky; 3 velké cibule

Postup přípravy

Do receptu jsem uvedla jen hovězí maso. Jelikož se v mase absolutně nevyznám, tak jsem tam radši nepsala jaké použít :D

Maso rozřízneme a vyklepeme na velký plátek. Posolíme, popepříme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky slaniny (na obrázku je krkovice, slanina nebyla).

Umícháme vajíčka s hráškem, nebo jinou zeleninou.
Dáme na roládu vajíčka, párky, a navrch ještě hustě posypeme cibulí.

Roládu omotáme pevnou nití.
Na dno pekáče dáme dvě rozkrájené cibule na kroužky a dáme péct cca na 200 °C do trouby, asi na dvě hodiny.

Podléváme, pořád kontrolujeme, aby se nám nevydusila šťáva a roláda nebyla moc suchá.
Hotovou roládu podáváme třeba s rýží, a se sosem.
Sos můžeme rozmixovat, a zahustit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tenicka 28. 6. 2009, 11:13
Dnes jsme měli k obědu - výborné (Y) (Y) (Y) (Y). Díky za recept (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie