Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE

0.0
HOVĚZÍ V HŘÍBKOVÉ OMAČCE

Potřebné ingredience

platky hovězího masa,sůl,cibule,500ml zel.vývaru,mletý pepř,3 lžíce oleje 150ml smetanz, 500g hub čerstvých 1 lžíce hladke mouky.

Postup přípravy

maso osolíme a opepřime opečeme na oleji z obou stran a vyjmeme z pekačku,cibuli nakrajime a osažime ve výpeku dozlatova.Zalijeme polovinou vývaru a vložime maso dusime 50-60min.
Očištěne houby (nebo z mrazaku) vyndame a osmažme na panvi z trochou masla.Měkke maso vyjmeme vypečenou štavu vyrestujeme a zaprašime moukou za staleho míchaní osmahneme přilijeme zbytek vývaru a rozšlehame metlou osolíme a povařime 15min.Omačku přecedime vložime houby,maso a ještě 10min povařime.Podaveme s knedlíky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie