Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hovězí v italské celerové omáčce

0.0
Hovězí v italské celerové omáčce

Potřebné ingredience

200 g celeru, 40 g slaniny, cibule, česnek, rajčatový protlak, sůl, pepř, 300 g hovězího masa

Postup přípravy

200 g na kostky nakrájeného celeru uvaříme doměkka. 40 g na kostičky pokrájené slaniny rozškvaříme, osmahneme na ni 30 g rozkrájené cibule, rozsekaný stroužek česneku, přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř a měkký celer. Do této omáčky vložíme 300 g na plátky rozkrájeného vařeného hovězího masa a prohřejeme. Podáváme s těstovinami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie