Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

HOVĚZÍ MASO SE ZELENINOU

0.0
HOVĚZÍ MASO SE ZELENINOU

Potřebné ingredience

Hovězí maso; pórek; žampiony; červená paprika; koření od Antonína na Roštěnky; koření Citrónový pepř; olej

Postup přípravy

V papiňáku na rozpáleném oleji (dala jsem jednu lžíci), orestuju hovězí maso nakrájené na kostky a míchám. Nechám aby pustilo trochu šťávu a přidala jsem koření na roštěnky a přidala pár koleček pórku. Po chvilce restování jsem podlila a zavřela papiňák a nechala cca 35 min - aby bylo maso měkké. Po otevření jsem trochu nechala vařit aby zbylo málo sosíku a přidala nakrájené žampiony, červenou paprku a zbytek pórku na kolečka. Po chvilce jsem ještě podlila a sobě jsem dala jen s tímto sosíkem a klukům jsem to rochu zahustila. Podávala jsem s rýží, ale myslím že by byly dobré brambory nebo opečené brambory nebo hranolky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Venunka 17. 1. 2009, 12:39
:-) :-) :-)to vypadá (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie