Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Pečené hovězí maso na víně a zelenině

0.0
Pečené hovězí maso na víně a zelenině

Potřebné ingredience

1kg hovězí maso - zadní, 100g slaniny, 2 cibule, kořenová zelenina ( asi 350 g ), 8 ks pepř celý, 5 ks nového koření, 3 ks bobkového listu, 5 ks jalovce, sůl, cca 3 dcl červéného vína, špenát, bramborový knedlík

Postup přípravy

Maso našpikujeme a osolíme. V hrnci ( vhodný na pečení v troubě ) si rozpustíme tuk a osmahneme na něm cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou zeleninu, opět osmahneme, poté vložíme maso, přidáme všechno koření, víno, přidáme vývar a dáme péci do trouby. Pečeme za občasné podlití. Upečené maso vyjmeme, vybereme koření a šťávu se zeleninou rozmixujeme.
Jako přílohu jsme měli bramborové knedlíky a špenát. Zaujala mě právě tato kombinace a bylo to naprosto úžasné. Tento recept s malou úpravou, ode mě, jsem objevila na Labuznik.com

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hanka72 14. 7. 2008, 8:00
Hani,včera jsem dělala oběd podle vašeho receptu a je faaaakt (Y) (Y) (Y) (Y) Díky za inspiraci (L)
Boban1 14. 7. 2008, 13:41
@Hanka72 (L) (L) Hani, jsem moc ráda, že jste si pochutnali (Y) (Y) (Y) (Y) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie