(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
HOVĚZÍ MASO SE SOJOU (boby)
Potřebné ingredience
HOVĚZÍ MASO; SOJOVÉ BOBY; SŮL; PEPŘ; KARI; SL. PAPRIKA; KMÍN; OLEJ; CIBULE; KOSTKA MASOXU; JÍŠKA KNORR
Postup přípravy
V PAPIŇÁKU NA OLEJI ORESTUJU NAJEMNO NAKRÁJENOU CIBULKU A PŘIDÁM PROSOLENÉ A TROCHU OPEPŘENÉ MASO NAKRÁJENÉ NA KOSTKY. MASO ORESTUJU ZE VŠECH STRAN A PŘIDÁM SOJOVÉ BOBY ( já použila mražené zelené z Intersparu), OKOŘENÍM TROŠKOU KARI, SLADKÉ PAPRIKY A TROŠKOU KMÍNU A PROMÍCHÁM!!!!! PODLEJU VÝVAREM - UVAŘENÝM Z MASOXU A UZAVŘU PAPIŇÁK A cca 35 MIN VAŘÍM, POKUD SE VÁM MASO ZDÁ TUŽŠÍ, TAK JEŠTĚ UZAVŘETE PAPIŇÁK A KRÁTCE POVAŘTE. POTÉ ZAHUSTÍM JÍŠKOU KNORR - SVĚTLOU.
PODÁVALA JSEM S RÝŽÍ A MOC VŠEM CHUTNALO!!!!
PODÁVALA JSEM S RÝŽÍ A MOC VŠEM CHUTNALO!!!!
ADÁMEK
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé