Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hovězí maso v římském hrnci

0.0
Hovězí maso v římském hrnci

Potřebné ingredience

1kg hovězího masa ( já použila kližku ), 2 vetší cibule, 4 PL sojové omáčky, 2 PL protlaku ( kečup ), koření: harísa, česnekové, arabské, houbové - vše 1 KL

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na půl kolečka, dáme do namočeného hrnce ( namáčím cca 20 minut ve studené vodě ), přidáme koření, sojovku a protlak, vše promícháme a zalejeme cca 0,5 l vody a dáme péci do trouby na cca 1,5 - 2 hodiny. Maso je krásně měkké a chuťově výborné. Jako přílohu můžeme dát čínské nudle nebo rýži.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kopikop 10. 5. 2008, 16:29
šmankote..to vypadá děsně ..to má být k jídlu??
Boban1 10. 5. 2008, 16:33
@Kopikop :^) :^) máte nějaký problém, něco se vám nezdá :-p :-p :-p

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie