(recept
si oblíbilo 113 návštěvníků)
Pudinková buchta se smetanou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potřebné ingredience
15 dkg krystalu, 20 dkg polohrubé mouky, 1 dcl oleje, 1 dcl mléka, 4 vejce, 1 PRDOPEČ
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme dohromady a vlijeme do vymaštěného plechu s vyšším okrajem. Uděláme si pudink z půl litru mléka a teplý rozetřeme lžící na syrové těsto. Dáme péct. Po upečení potřeme zakysanou smetanou. Nakonec posypeme nastrouhanou čokoládou. Je to výborná mňamka. Dáme vychladit. Dobré chutnání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
VIVISAZI
(upraveno)
14. 1. 2011, 18:38
Paní Mileno dnes jsem prvně upekla tuto buchtu a byla vynikající Pavla
matyášr
(upraveno)
13. 1. 2011, 21:34
výýýýborná dneska jsem zkusila a už se jí cpu výýýýýbornáááááá
Jane777
(upraveno)
9. 11. 2010, 12:49
Milen děkuji za super rychlý a hlavně výborný recept , mějte se Jana
milifousek
(upraveno)
13. 11. 2010, 13:31
@Jane777
Jani, to jsem ráda, že buchta chutnala.
šaretka
(upraveno)
5. 3. 2010, 15:40
Tak jsem to včera upekla a je úplně vynikající,jednoduchý,ale bohužel už není a hned jsem musela dát kamarádkám recepty,moc,moc chutnalo,mnam
milifousek
(upraveno)
26. 3. 2010, 19:31
@šaretka
Dobrý večer, jsem Šárko ráda, že vám buchta chutnala.
RICHETA
(upraveno)
1. 3. 2010, 16:49
moc prosím chci zkusit tuto mnamku...jak ji mám péct?kolik stupnů a minut mám na mysli...děkuji
milifousek
(upraveno)
26. 3. 2010, 19:33
@RICHETA
Klárko , omlouvám se za opožděnou odpověď. Nějak teď nestíhám. Peču buchtu na 18O stupňů a když jsou okraje narůžovělé, tak ji vyndám, ale to poznáte sama. Držím palce.
zdenka54
(upraveno)
13. 2. 2010, 18:18
Milenko,buchtička je na nějaký menší plech?A ten pudink má být rozetřený po celém povrchu nebo jen sem tam pokládat lžící bojím se jak to rozetřu na tekuté těsto
milifousek
(upraveno)
26. 3. 2010, 19:35
@zdenka54
Zdeňko buchtu dělám na vyšší plech, mám takový skleněný. Pudink dávám na těsto lžící.
Mončičák005
(upraveno)
6. 2. 2010, 14:25
Dobrý den,dnes dopoledne jsem uděla buchtičku a ted jí mám ke kávě no musím Vám říct ta je vynikající ,mňam,mňam ,děkuji za báječný recept ,Monika a Lukášek
milifousek
(upraveno)
13. 2. 2010, 18:06
@Mončičák005
Jsem ráda, že buchta chutnala.
Guccinek
(upraveno)
30. 1. 2010, 18:14
Tak je hotovo...a tedy jak jsem již psala,tak nevím-nevím...v troubě mi okraje hrozně bobtnaly, střed byl nějaký propadlý. Odzkoušela jsem jí špejlí,byla hotová a pak když jsem ji vytáhla, tak puding byl pod buchtou řídký ! Tak poraďte,kde jsem udělala chybu? Ale snad to nebude nic kazit na chuti...
milifousek
(upraveno)
13. 2. 2010, 18:05
@Guccinek
Kamilko, musela jste mít řídký pudink,když jste to na buchtu dávala, udělejte příště hustší pudink. A nechte tu buchtu v chladnu. Je výborná a povede se většinou každému. )
Guccinek
(upraveno)
13. 2. 2010, 19:49
@milifousek
Milenko, děkuju za radu...je pravda,že pudink jsem měla řidší...příště se určo vyvede!!
Guccinek
(upraveno)
30. 1. 2010, 17:40
Tak jsem právě buchtu vložila do trouby,tak jsem zvědavá...zatím mi rostou jen okraje ,ale věřím,že to bude nakonec bašta ...Pak písnu výsledek...
ChiaMoon
(upraveno)
22. 9. 2009, 13:21
Vaši buchtu jsem už dělala 2x a pokaždé všem chutnala veliké díky za recept
milifousek
(upraveno)
3. 10. 2009, 21:27
@ChiaMoon
Aničko, jsem ráda že buchta chutnala.
Hafouš
(upraveno)
18. 9. 2009, 18:52
Akorát jsem dodělala buchetku podle vás Jen nevím,kolik vy spotřebujete zakysané smetany,já musela dát 3 Asi sem dala velký plech Nechám ji vychladnout a pustíme se do ní
milifousek
(upraveno)
3. 10. 2009, 21:26
@Hafouš
Ahoj Jani, omlouvám se za zpoždění, do buchty dávám 2 zakysané smetany, mám menší pekáč.
dominikamatyas
(upraveno)
14. 9. 2009, 12:14
Dobrý den Mileno, o víkendu jsem upekla buchtu podle vašeho receptu je prostě ,samozřejmě , že už není....alena
milifousek
(upraveno)
6. 9. 2009, 18:04
Zde vám posílám moji buchtu, je tu ten samý recept už napsaný, ale je tam navíc kakao. Obě dvě jsou moc dobré.
Radajs
(upraveno)
5. 9. 2009, 22:33
Drahá Mileno před chvílí jsem dokončila váš koláč a opět chválím skutečně velká dobrota rychlovka I já děkuji za recept, mějte se krásně Přeji spousty podobných dobrůtek Ráďa
milifousek
(upraveno)
6. 9. 2009, 7:49
@Radajs
Radko nemáte zač, jsem moc ráda, že vám koláč chutnal.
Jarčaa
(upraveno)
5. 9. 2009, 17:25
Jen se to zamíchá a nic se nešlehá? A ten pudink dáváte dle návodu na sáčku 1bal. pudinku na 1/2l mléka? Ta smetana se přidává až na vychladlý moučník? Jen bych chtěla vyzkoušet a nechci něco poplést.. Díky...
milifousek
(upraveno)
5. 9. 2009, 20:21
@Jarčaa
Jarmilko celá směs se jen zamíchá, nalije na plech vyšší a dá péct. Pudink se udělá z půl litru mléka, přesně jak je napsáný návod na sáčku a teplý se dává po lžících na buchtu. Po upečení namažeme smetanou. Dáváme rovnou na teplý moučník. Dejte potom vědět, jak vám buchta chutnala.
Guccinek
(upraveno)
30. 1. 2010, 17:43
@milifousek
Pane jo...tak teď jsem to asi zvorala , protože já jsem ten pudink lila pomalu na těsto a ten puding mi propadl téměř celý do těsta...ach joooo
Jarčaa
(upraveno)
20. 10. 2009, 12:26
@milifousek
Tak jsme upekli a hnedka byla pryč....děkuji za velice jedlý a rychlý receptík...
milifousek
(upraveno)
24. 10. 2009, 11:09
@Jarčaa
Nemáš zač, jsem ráda, že vám chutnala.
1lok3
(upraveno)
4. 9. 2009, 22:59
Dobrý večer , právě jsem dopekla Vaší buchtu a je super musela jsem kousek ochutnat před spaním těsto jsem obarvila kakaem a jinak je to fakt výborná mňamka Díky za recept a mějte se krásně. Iva
milifousek
(upraveno)
5. 9. 2009, 9:56
@1lok3
Ahoj Ivo, jsem moc ráda, že vám buchta chutnala.
ChiaMoon
(upraveno)
3. 9. 2009, 21:47
Dobrý večer, jsem trošku antitalent, tak jen jak dlouho ji mám péct?
milifousek
(upraveno)
4. 9. 2009, 16:16
@ChiaMoon
Aničko já ji peču asi tak půl hodiny, to poznáte, až jsou okraje narůžovělé, můžete do ní píchnout špejlí.Dejte vědět, jestli se povedla a hlavně jak chutnala.
chanchule
(upraveno)
28. 8. 2009, 11:58
Tak buchta je fakt super . Obrovská mnamka,na to že manžel buchty nejí tak po této se mohl utlouct
milifousek
(upraveno)
28. 8. 2009, 18:32
@chanchule
To máš pravdu, já když ji upeču, tak s ním sama půl pekáče.
martina.in
(upraveno)
22. 8. 2009, 18:41
Hezký den Milenko, tato buchta fakt nemá chybu. Už dlouho jsem něco tak dobrého nejedla. Trošku jsem si upravila polevu. Jelikož máme doma rádi čokoládu, natřela jsem na vrch upečené buchty směs rozpuštěné čokolády na vaření s máslem a potom jsem tam přihodila kysanou smetanu a trochu rumu. Naprosto úžasná dobrota!!!!
milifousek
(upraveno)
25. 8. 2009, 21:06
@martina.in
Martinko jsem moc ráda, že vám buchta chutnala.
vseta
(upraveno)
8. 8. 2009, 19:38
tak přesně tuto buchtu dělávám už léta a říkám ji furtžerka ...proč asi že ?
milifousek
(upraveno)
20. 8. 2009, 22:31
@vseta
Tak dnes jsem opět dělala buchtu a jen se po ní zaprášilo.
milifousek
(upraveno)
8. 8. 2009, 20:43
@vseta
Tak to máš Petruš pravdu, ten název ji pasuje. U nás vydrží opravdu chvilku. Už ji mám v ledničce. Určitě neodolám a zakrojím ještě teď.