(recept
si oblíbilo 30 návštěvníků)
Dušená mrkev s vepřovým masem
Potřebné ingredience
Vepřové maso ( já měla kousek kýty ) - můžete použít kuřecí nebo krůtí; máslo; cibule; mrkev; solčanka;
větší nastrouhaná brambora na zahuštění
Postup přípravy
Na másle osmahneme cibulku a přidáme maso, když se zatáhne přidáme mrkev nakrájenou na kolečka - když chci aby to bylo rychleji tak ji nastrouhám nahrubém struhadle. Promícháme a podusíme, přidáme solčanku a necháme podusit do měka. Ke konci dáme bramboru nastrouhanou na hrubém struhadle a mícháme aby se nepřichytila směs a tím zahustíme.
Podáváme s bramborem!!!
Podáváme s bramborem!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
BabickaH
(upraveno)
22. 11. 2010, 19:00
Radko, dnes jsem dělala dušenou mrkev podle Vás je výborná
jusinka
(upraveno)
20. 3. 2010, 11:40
Skutečně výborné
Reggina
(upraveno)
29. 1. 2010, 11:28
Dnes jsem uvařila výborný. Děkuji za super recept Regina.
Grinch
(upraveno)
14. 1. 2009, 12:46
mrkvičku jsme před chvílí dojedli a byla mňamózní. Dušenou mrkev nejím od školky, ale kvůli malýmu jsem jí udělala a nakonec jsme si pochutnali oba. Moc díky za recept
Lefíček
(upraveno)
16. 1. 2009, 17:34
@Grinch
PETRO, DĚKUJI A JSEM RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALO
malina122
(upraveno)
16. 8. 2008, 13:10