Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 30 návštěvníků)

Dušená mrkev s vepřovým masem

0.0
Dušená mrkev s vepřovým masem

Potřebné ingredience

Vepřové maso ( já měla kousek kýty ) - můžete použít kuřecí nebo krůtí; máslo; cibule; mrkev; solčanka;
větší nastrouhaná brambora na zahuštění

Postup přípravy

Na másle osmahneme cibulku a přidáme maso, když se zatáhne přidáme mrkev nakrájenou na kolečka - když chci aby to bylo rychleji tak ji nastrouhám nahrubém struhadle. Promícháme a podusíme, přidáme solčanku a necháme podusit do měka. Ke konci dáme bramboru nastrouhanou na hrubém struhadle a mícháme aby se nepřichytila směs a tím zahustíme.
Podáváme s bramborem!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

BabickaH 22. 11. 2010, 19:00
Radko, dnes jsem dělala dušenou mrkev podle Vás je výborná (F) (F) (F) (jidlo)
jusinka (upraveno) 20. 3. 2010, 11:40
Skutečně výborné (pl) (pl) (Y) (Y)
Reggina 29. 1. 2010, 11:28
Dnes jsem uvařila (pl) (dance) výborný. Děkuji za super recept (Y) (F) (Y) Regina.
Grinch 14. 1. 2009, 12:46
mrkvičku jsme před chvílí dojedli a byla mňamózní. Dušenou mrkev nejím od školky, ale kvůli malýmu jsem jí udělala a nakonec jsme si pochutnali oba. Moc díky za recept (Y)
Lefíček 16. 1. 2009, 17:34
@Grinch :-$ PETRO, DĚKUJI A JSEM RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALO |:o)
malina122 16. 8. 2008, 13:10
:-) (H) (witch) (dest) (comp) (jidlo) (^) :-@ (H) |-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie