Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Lilek s vepřovým masem

0.0
Lilek s vepřovým masem

Potřebné ingredience

2 lilky, 600g vepřové pečeně bez kosti, pórek, česnek, 2 vejce, 1 lžíce solamylu

Postup přípravy

Vepřové (i kuřecí) nakrájíme na nudličky. Vejce, solamyl a sůl promícháme a ve směsi necháme 20 minut odpočinout přopravené maso.Lilek oloupeme, nakrájíme, posolíme a necháme tzv. vyplakat. Kostky pak osušíme, orestujeme a uložíme na teplé místo, aby nevychladl. Na pánvi orestujeme maso, přidáme drobně krájený pórek, utřený česnek a lilek. Směs chvíli podusíme pod pokličkou a hned podáváme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie