(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zapečená krůtí směs
Potřebné ingredience
75 g cibule
75 g eidamu
200 g krůtí prsa
100 g žampiónů
100 g jarní cibulky
25 g másla
10 g hl.mouky
50 ml kuřecího vývaru
sůl , bílý pepř
150 ml smetany ke šlehání
25 ml sluněčnicového oleje
Postup přípravy
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. Eidam nastrouháme, maso a hoby nakrájíme na nudličky, jarní cibulku na špalíčky.
Na másle zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem. Přidáme smetanu a eidam. Až omáčka začne houstnout, přelijeme ji a vyšleháme ručním šlehačem do hladka.
Na oleji orestujeme maso, houby a cibulku. Osolíme, opepříme.
Do zapékací mísy dáme směs z krůtího masa, zalijeme omáčkou. Na to dáme druhou půlku směsi a znovu zalijeme omáčkou. Zapékáme v troubě na 160°C asi 15 minut.
Dobrou chuť.
Na másle zpěníme cibuli, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem. Přidáme smetanu a eidam. Až omáčka začne houstnout, přelijeme ji a vyšleháme ručním šlehačem do hladka.
Na oleji orestujeme maso, houby a cibulku. Osolíme, opepříme.
Do zapékací mísy dáme směs z krůtího masa, zalijeme omáčkou. Na to dáme druhou půlku směsi a znovu zalijeme omáčkou. Zapékáme v troubě na 160°C asi 15 minut.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

MAMINKA0205
(upraveno)
10. 3. 2009, 10:41


nahlásit