Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Pečené krůtí kapsy

0.0
Pečené krůtí kapsy

Potřebné ingredience

krůtí prsa, plnotučná hořtice, koření na rožnění, šunka, kapie, okurka, 2 cibule, trochu másla, vývar,(masox nebo bujon)

Postup přípravy

Krůtí prsíčka si trošku naklepeme, okořeníme kořením na rožnění, na jednu porci masa dávám jednu čajovou lžičku plnotučné hořtice. Poklademe plátky šunky, já použila kapii a kys.okurku. Samozřejmě je na vás, čím naplníte. Výborná je nějaká uzená rolovaná plec, lépe kapsa voní + nějaká ta zeleninka. Přeložíme, spíchneme jehlici. Okořeníme i z druhé strany.

Do pekáčku naklademe nakrájenou cibuli, my máme rádi větší kousky, na to dáme vytvořené kapsy, na každý kousek tenký plátek másla. Podlila jsem vývarem, ale je možno vodou s bujonem nebo masoxem.

Pečeme na 220% do měkka.

Výborné s bramborem, br.kaší či hranolkama. My si dali zase rýži :-)

Dobrou chuť :-)

okořeníme, pomažeme hořticí

náplň dle vaší libosti :-)

Přehnuto a spíchnuté jehlicí

ještě okořeníme

cibulový základ a hotové kapsy

Tady jsem podlila vývarem a trošku másla na každý kousek kapsy. Pečte přikryté nebo pod alobalem, ke konci sundejte

Hotovo. Pokud chcete šťávičku hustší, když odkrýváte alobal, zaprašte masíčko i šťávu moukou, nebo dodělejte instan.jíškou... Dobrou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie