JOGURTOVÁ BUCHTA
Potřebné ingredience
1 kelímek bílého jogurtu
1 ½ kelímku hrubé mouky
¾ kelímku krupicového cukru
2 vejce
1 prášek do pečiva
ovoce čerstvé nebo kompotové
čokoládová poleva
Postup přípravy
Z jogurtu, hrubé mouky, ½ kelímku cukru, žloutku a prášku do pečiva vymícháme těsto, do kterého lehce vmícháme ušlehané bílky s ½ kelímku cukru. Těsto rozetřeme na plech s vyšším okrajem, který je vyložený pečícím papírem a posypeme nakrájeným ovocem. Pečeme v rozehřáté troubě na 200C přibližně 45 až 50 min. Na konec rozetřeme na upečenou buchtu čokoládovou polevou na necháme ztuhnout
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
4. 9. 2009, 12:07