Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Doudlebský skřivan

0.0
Doudlebský skřivan

Potřebné ingredience

60dkg vepřového bůčku,10dkg vepř.jater,1 dl mléka,20dkg žemle,2 vejce,3 str.česneku,sůl.ml.pepř,
1dl vody na podlití,8dkg tuku,kmín

Postup přípravy

bůček s játry pomeleme,do mléka namočíme pokrájenou žemli/housku/-potom vymačkáme,smícáme s mletou směsí a přidáme ostatní suroviny.Uděláme koule,dáme do tukem vymazanáho pekáčku,posypeme kmínem,podlijeme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě do měkka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie