Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

PIŠKOTY V TĚSTÍČKU

0.0
PIŠKOTY V TĚSTÍČKU

Potřebné ingredience

piškoty: 1
těsto listové: 1
mléko: 1 l
kompot ovocný: 1 sklenice
pudinkový prášek-vanilkový: 2

Postup přípravy

Podle návodu uvaříme vanilkový pudink. Z lístkového těsta uděláme dvě placky. První placku položíme na připravený plech. Na těsto naskládáme piškoty a zalijeme pudinkem. Potom na pudink naskládáme ovoce z kompotu a vše přikryjeme druhou plackou z lístkového těsta. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 25–30 minut. Hotový moučník posypeme moučkovým cukrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 20. 9. 2009, 21:44
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
xanavi 18. 9. 2009, 21:20
taky jsem dělala,je výborný (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 18. 9. 2009, 18:04
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Vlastina.K 18. 9. 2009, 17:25
Jééé, úplně jsem zapomněla, že tento recept mám, myslím je to v ňákém sešítku.Už kolikrát jsem to chtěla zkusit, ale potom jsem se k tomu nedostala.Určo vyzkouším,děkuji za připomenutí. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
PAULUSS 18. 9. 2009, 20:13
@Vlastina.K Ano máte pravdu je to v sešítku a ten se jmenuje- piškotová kuchařka -opavia skoro všechny recepty jsem už dělala a jsou moc dobré .Je to už docela dlouho co jsem je dělala a nedavno jsem je sem vkládala ale nekterým maminkám se to nezamlouvalo tak jsem je zase odstranila.Chtěla jsem je sem dát pro ty co tuto kuchařku nemají a třeba by se jim náký ten recept hodil.Jinak všechny recepty jsou poravdu moc dobré. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie