Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Maďarská rybí polévka

0.0
Maďarská rybí polévka

Potřebné ingredience

500 g libovolných ryb, 3 lžíce sádla, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 2 rajčata, 2 paprikové lusky, sůl, mletý pepř, 50 g slaniny, 2 stroužky česneku, 2 cibule

Postup přípravy

Očištěné ryby uvaříme v osolené vodě doměkka, vývar přecedíme a z vařených ryb odstraníme kosti.Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme ji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky na rozpáleném sádle do zlatova, přidáme papriku a zalijeme rybím vývarem.Do vroucího vývaru vložíme rajčata a paprikové lusky nakrájené na plátky, přidáme rybí maso a dochutíme česnekem, solí a pepřem.

Příloha: tmavé pečivo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nadys 10. 3. 2017, 9:50
(jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie