Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept
(recept si oblíbilo 74 návštěvníků)

Kremžská krkovička

0.0
Kremžská krkovička

Potřebné ingredience

plátky krkovičky
sůl
pepř
česnek
kremžská hořčice

Postup přípravy

Krkovičku naklepeme, nasolíme, opepříme a pomažeme česnekem. Nakonec hustě napatláme kremžskou hořčici. Necháme v lednici uležet alespoň dva dny a grilujeme :) Je to strašně moooc dobré. V případě že Vám naložené maso zůstane, můžete ho osmažit jako klasické řízky, viz další recept :) Ugrilované se mi nepodařilo vyfotit, protože to vždycky hned sežereme :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

blanor 25. 8. 2015, 19:54
Jednoduché a vyborné (Y)
laskonka333 7. 6. 2014, 21:17
(Y)
anaba 7. 6. 2014, 20:51
(Y) (Y) (Y)
nikajda 6. 5. 2013, 13:45
Tak jsem díky Vám sklidila velkou poklonu při sobotní grilovačce. Recept je jednoduchý a moc chutný. Masíčko křehoučké. Zařezeno do repertoáru :-) Děkuji, Veronika
kwitecek 18. 10. 2009, 9:02
Hrozně jednoduché a chutná úúúžasně. (jidlo) (clamp)
paja1232 28. 6. 2009, 12:22
Dobrý den budu dělat oslavu a chtěla bych vědět jak dlouho zhruba maso grilujete. *-)
Hanka V. 29. 6. 2009, 13:39
@paja1232 Pavli záleží, jestli máte krkovici s kostí nebo bez, jak hodně máte maso naklepané a jak dlouho máte naloženo :) Ale těch 10 minut z každé strany pokud je dobrý žár to potřebuje :)
nafi 21. 4. 2009, 9:36
tak můžu jen konstatovat, že to byla pochoutka :-D :-D (jidlo) (jidlo)
nafi 16. 4. 2009, 21:42
tak jsem akorát dodělala nakládání a v sobotu bude grilovačka tak jsem zvědavá jak to bude chutnat, pak napíšu :-)
Dermajetics 9. 1. 2009, 12:47
Hani tak tenhle recept dělám ale jako minutku na pánvi, máme na hořtici moc rádi.. :-)Nenapadalo mě že bych mohla na grilu, jakmile začne sezóna určitě vyzkoušíme (Y) (už aby bylo léto) ;-)Díky za tip (hello)
ASliva 2. 10. 2008, 20:42
..... tak jsem teď, na závěr grilovací sezóny, vyzkoušela tento recept. Měl velký úspěch i přesto, že maso bylo v marinádě pouhé 2h. Je jasné, že uleželé musí být ještě lepší, ale to už asi letos netestnem ... uvidíme. Každopádně si znamenám mezi oblíbené marinády!!! (Y) Alča
magick 3. 7. 2008, 20:19
Dobrý večer Haničko,krkovička naložená na sobotu,dám vědět jak chutnalo (Y)
Bylinka1 8. 6. 2008, 21:17
Taky určitě vyzkouším (Y)
Hanzy 24. 6. 2007, 13:30
Včera jsme grilovali a tak jsem zkusila naložit maso podle tohoto receptíku. (Y) Naložila jsem jen 4 kousky a zbytek tak jak jsme zvyklí.To byla chyba,protože všichni chtěli s kremžskou hořčicí,příště jich musím naložit víc.Bylo to výborné!!!!!!!! (clamp) (clamp) (clamp)
Hanka V. 26. 6. 2007, 12:24
@Hanzy Olinko :-) jsem moc ráda, že Vám chutnalo ;-) My máme také svou oblíbenou marinádu, ale tenhle recept jsem viděla v Loskutákovi a zaujalo mě to, zkusili jsme to a krkovičku už ani jinak neděláme :-$ Děkuji Vám za vyzkoušení receptu :-$ :-$ :-$ Hanka (C)
Terapera 11. 6. 2007, 21:50
vypadá moc dobře určitě vyzkoušíme (PL)moc rádi grilujeme a vám děkuji za tip (L) (L) (L) pak napíšu jak nám chutnalo děkuji (F) (F) (F)Katka (B)
Hanka V. 11. 6. 2007, 22:05
@Terapera Kačko, věřím, že Vám bude chutnat, stejně jako nám (PL) (PL) (PL) Pak dejte vědět (Y) Hanka (C)
Terapera 17. 3. 2008, 23:05
@Hanka V. Hani měla jsem narozeniny a dělala tento váš recptík(sice doma v troubě s grilem ale i tak bylo maso vynikající)natož když bude ještě vonět ohněm..... měl velý úspěch !!! Všem moc chutnalo děkuji za tip!!! (L) (L) (L)katka (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie