(recept
si oblíbilo 74 návštěvníků)
Kremžská krkovička

Potřebné ingredience
plátky krkovičky
sůl
pepř
česnek
kremžská hořčice
Postup přípravy
Krkovičku naklepeme, nasolíme, opepříme a pomažeme česnekem. Nakonec hustě napatláme kremžskou hořčici. Necháme v lednici uležet alespoň dva dny a grilujeme :) Je to strašně moooc dobré. V případě že Vám naložené maso zůstane, můžete ho osmažit jako klasické řízky, viz další recept :) Ugrilované se mi nepodařilo vyfotit, protože to vždycky hned sežereme :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

blanor
(upraveno)
25. 8. 2015, 19:54
Jednoduché a vyborné

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
7. 6. 2014, 21:17

nahlásit

anaba
(upraveno)
7. 6. 2014, 20:51



nahlásit

nikajda
(upraveno)
6. 5. 2013, 13:45
Tak jsem díky Vám sklidila velkou poklonu při sobotní grilovačce. Recept je jednoduchý a moc chutný. Masíčko křehoučké. Zařezeno do repertoáru
Děkuji, Veronika

nahlásit
kwitecek
(upraveno)
18. 10. 2009, 9:02
Hrozně jednoduché a chutná úúúžasně.


nahlásit

paja1232
(upraveno)
28. 6. 2009, 12:22
Dobrý den budu dělat oslavu a chtěla bych vědět jak dlouho zhruba maso grilujete.

nahlásit

Hanka V.
(upraveno)
29. 6. 2009, 13:39
@paja1232
Pavli záleží, jestli máte krkovici s kostí nebo bez, jak hodně máte maso naklepané a jak dlouho máte naloženo
Ale těch 10 minut z každé strany pokud je dobrý žár to potřebuje


nahlásit

nafi
(upraveno)
21. 4. 2009, 9:36
tak můžu jen konstatovat, že to byla pochoutka




nahlásit

nafi
(upraveno)
16. 4. 2009, 21:42
tak jsem akorát dodělala nakládání a v sobotu bude grilovačka tak jsem zvědavá jak to bude chutnat, pak napíšu

nahlásit

Dermajetics
(upraveno)
9. 1. 2009, 12:47
Hani tak tenhle recept dělám ale jako minutku na pánvi, máme na hořtici moc rádi..
Nenapadalo mě že bych mohla na grilu, jakmile začne sezóna určitě vyzkoušíme
(už aby bylo léto)
Díky za tip




nahlásit

ASliva
(upraveno)
2. 10. 2008, 20:42
..... tak jsem teď, na závěr grilovací sezóny, vyzkoušela tento recept. Měl velký úspěch i přesto, že maso bylo v marinádě pouhé 2h. Je jasné, že uleželé musí být ještě lepší, ale to už asi letos netestnem ... uvidíme. Každopádně si znamenám mezi oblíbené marinády!!!
Alča

nahlásit
magick
(upraveno)
3. 7. 2008, 20:19
Dobrý večer Haničko,krkovička naložená na sobotu,dám vědět jak chutnalo

nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
8. 6. 2008, 21:17
Taky určitě vyzkouším

nahlásit

Hanzy
(upraveno)
24. 6. 2007, 13:30
Včera jsme grilovali a tak jsem zkusila naložit maso podle tohoto receptíku.
Naložila jsem jen 4 kousky a zbytek tak jak jsme zvyklí.To byla chyba,protože všichni chtěli s kremžskou hořčicí,příště jich musím naložit víc.Bylo to výborné!!!!!!!!




nahlásit

Hanka V.
(upraveno)
26. 6. 2007, 12:24
@Hanzy
Olinko
jsem moc ráda, že Vám chutnalo
My máme také svou oblíbenou marinádu, ale tenhle recept jsem viděla v Loskutákovi a zaujalo mě to, zkusili jsme to a krkovičku už ani jinak neděláme
Děkuji Vám za vyzkoušení receptu
Hanka







nahlásit

Terapera
(upraveno)
11. 6. 2007, 21:50
vypadá moc dobře určitě vyzkoušíme
moc rádi grilujeme a vám děkuji za tip
pak napíšu jak nám chutnalo děkuji
Katka








nahlásit

Hanka V.
(upraveno)
11. 6. 2007, 22:05
@Terapera
Kačko, věřím, že Vám bude chutnat, stejně jako nám
Pak dejte vědět
Hanka





nahlásit

Terapera
(upraveno)
17. 3. 2008, 23:05
@Hanka V.
Hani měla jsem narozeniny a dělala tento váš recptík(sice doma v troubě s grilem ale i tak bylo maso vynikající)natož když bude ještě vonět ohněm..... měl velý úspěch !!! Všem moc chutnalo děkuji za tip!!!
katka




nahlásit