(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Steak
Potřebné ingredience
plátky panenské svíčkové (lze použít i kuřecí,vepřové :-)),lžíce kremžské hořčice,lžíce ostrého kečupu,směs koření na steaky
cibule,smetana,hl. mouka,Aromat mix
Postup přípravy
maso den předem lehce naklepat,potřít hořčicí a kečupem a obalit ve směsi na steaky (je dost ostrá,takže pokud bude maso pro děti,pouze osolit a potřít hořčičí), Druhý den maso z obou strana opékáme cca pět minut, vedle osmažíme na jemno nasekanou cibulku na másle,ve smetaně rozšleháme jednu až dve lžíce mouky a cibulku s ní zalijeme,dochutíme Aromatem.
Přelíváme přes steaky
jako přílohy bramboráčky,opékané brambory....zeleninový salát a tak :-)
Přelíváme přes steaky
jako přílohy bramboráčky,opékané brambory....zeleninový salát a tak :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé