Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 82 návštěvníků)

Budapešťské řízky

0.0
Budapešťské řízky

Potřebné ingredience

600 g hovězí zadní, sůl, pepř, plnotučná hořčice, strouhanka, 4 ks vejce, cibule, wortčester, trocha oleje na smažení

Postup přípravy

Maso nakrájíme na 4 x 150g, naklepeme(necháme asi 1cm vysoké), potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance.Postupně rízky namočíme z obou stran v rošlehaných, osolených vajíčkách a na oleji zprutka osmahneme. Poté nazkádáme do pekáčku, posypeme , na kolečka nakrájenou cibuli, zakápneme wortčestrem a zalejeme vodou tak aby byly potopené. Pečeme ve vyhřáté troubě necelou hodinku (dokud nebudou měkoučké). Podáváme s novými brambory nebo s čerstvým chlebem. Nejradši je máme samotné, je to mňamka :-))))))
PŘEJEM DOBROU CHUŤ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kikina07 7. 11. 2010, 11:33
Super receptík (F) (L)děkuji
teoder36 30. 9. 2008, 8:35
(Y) (Y)Včera jsme je měli k obědu,jsou vynikajícííííííí (F) (F) (F) (B)
(piskle) 1. 12. 2007, 15:21
Prave jsem to soupla do troby a jsem zvedava jake to bude,jdu oloupat brambory a pak napisu :-) :-) :-) (pl)
kosice 23. 9. 2007, 19:37
Zuzanko (F) diky (Y) za bezva recept (Y) rizky byly naprosto super (Y) (Y) (PL) (PL) (PL) jeste ted se vsichni olizujem (zajic)
cicmoši 21. 8. 2007, 14:16
tož ja to znám ako řízky Esterházy............ (Y) (Y) (Y) každopdáne rada robím, rada jen a sú fakt mňam........ (PL) (PL) (PL) (PL) (L) (F)
Vlaďosek 21. 8. 2007, 13:19
Dneska jsme měli k obědu,to byla ňamka (clamp) (clamp) (clamp),moc děkuji za inspiraci (L) (L) (L)
Skupi 6. 7. 2007, 9:26
Dobrý den,mám prosím dotaz,v té troubě se to peče zakryté nebo odkryté,chci to dělat dnes k obědu.Díky
fimfulína 6. 7. 2007, 15:20
@Skupi dobrý den.Samozřejmě zakryté ;-)
Hanzy 30. 6. 2007, 9:37
Nikdy bych nevěřila,že i z hovězího můžou být tyhle řízky dobré ;-) ale byly naprosto úžasné. (Y) (Y) (Y)
fimfulína 4. 7. 2007, 21:06
@Hanzy My,když jsme je zkoušely poprvé,tak sme byly taky zvědaví.A vyplatilo se nám to!!! (Y) :-) (Y) :-)
klamer (upraveno) 25. 4. 2007, 20:04
Paní Zuzano, máte naši poklonu, a to mi věřte, že máme mlsné jazýčky! Trošilinku jsem to upravila, obalovala jsem v hrubé mouce (strouhanku ani tvrdé rohlíky jsem doma neměla, syn nemocný, nemůžeme ven) a pro nás dospělé smíchala obyčejnou hořčici s dijonskou. Bylo to výborné, děkujeme za tip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (PL) (PL) (PL) mlsouni Klára, Jirka, Jurášek a Anetka (L) (L) (L) A musím ještě dodat, studené k večeři - byly snad lepší než teplé k obědu!
fimfulína 30. 4. 2007, 21:22
@klamer Jo jo ,my si vždy také šmáknem - je to fakt super - teplé nebo studené. Moc děkuji za poklonu :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P (PL) (PL) (B) (B)
tislovka 21. 3. 2007, 14:41
Ahojky, už jste to zkoušela z vepřovýho? Třeba z kýty? Nebo kuřecí? Díky Lenka (L)
fimfulína 11. 4. 2007, 19:38
@tislovka Ahoj Lenko. Děláme to jen z hovězího.A je to fakt dobrýýýýý :-) (Y)
pidísek 20. 3. 2007, 16:32
Zuzanko,moc moc chválím (Y) (Y) (Y).Řízečky jsou výborné (K) (K) (K).Velice Vás chválím (Y) (Y) (Y),moc děkuji za tip (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) Alena (F)
fimfulína 21. 3. 2007, 12:30
@pidísek Děkuji Vám za pochvalu, u nás doma jsou číslo jedna :-) :-) :-) :-) :-)jsem ráda že jste si pochutnali |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (PL) (PL) (PL) (PL) (PL) (B) (B)
BlankaHec 14. 3. 2007, 12:44
Tak řízečky jsou moc dobré (clamp) (clamp) (clamp), byla to zase změna a pořádné zpestření (clamp) (clamp) (clamp), díky za tip, Blanka (L) (L) (L)
Mlenka 16. 2. 2007, 12:15
Tak jsme právě doobědvali vaší mňamku,musím uznat,že je opravdu mňaaaam (Y) (Y) (Y) .Díky za inspiraci (L) .Lenka
fimfulína 17. 2. 2007, 18:59
@Mlenka Jsem moc ráda,že jste si pochutnaly.Jestli chcete zkusit ještě něco fakt dobrýho,tak mohu doporučit naše -kuře ala kachna.Nezdá se to,ale ta chuť je dokonalá! :-) Zuzka (*) (child8) ^o) ^o) ^o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie