Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

ČERVENÉ RIZOTO

0.0
ČERVENÉ RIZOTO

Potřebné ingredience

Gulata ryza,1 plechovica krajanych paradajok,olivy,kuracie prsia,šampiony,cibula,cesnak,syr

Postup přípravy

Ryžu si umyjeme ,zlejeme a orestujeme na oleji.Zalejeme plechovkou paradajok,pridame vegetu,pizzove korenie (sol az na konci),zakryjeme a dusime.Davame pozor a podlievame vodou.Kuracie prsia si orestujeme na cibulke a cesnaku,pridame šampiony,všetko si ochutime podla chuti.Ked je ryza al dente,pridame masko,olivy,petrž.vnat a všetko dobre premiešame,Ak mate radi polouvarenu ryžu uz mate hotovo,ak nie tak ešte doduste.Ak treba ,ešte to dochutte.Podavame posypane tvrdym syrom.

použila som taketo paradajky

orestovane masko s hubami

ryža sa dusí..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Fanuli 28. 10. 2009, 18:46
Výborné! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Pouze jsem volila klasické koření,nemám ráda směsy,takže jsem dala sůl.pepř,papriku,tymiján a lehce podlila bílym vínem. Děkuji za super obídek! (L) Iveta
Egreska 29. 10. 2009, 18:26
@Fanuli Ivka,dakujem,som rada ze vam chutilo...a to vinko sa tam pekne hodí.. (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie