(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřové plátky zapečené s celerem

Potřebné ingredience
Vepřové plátky (kotleta, krkovice, já dělám i z kuřecího masa), cibule, celer, šunka, kečup, sýr na zapékání, koření
Postup přípravy
Maso si ochutíme dle svého (grilovací koření, sojovka, kari ...pepř, sůl), zprudka opečeme na pánvi a naskládáme do zapékací mísy. Na výpeku osmahneme cibuli a celer na malé kostičky, kterými zasypeme maso v pekáčku. Na to naskládáme plátky šunky a zakapeme kečupem. Trochu podlijeme a pečeme dokud není maso šťavnaté. Na závěr zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme, případně dáme do trouby pod gril (je lepší použí sýr více tučný 45% a více, není pak gumový,ale vláčný).
Jídlo chutná i zarytým "nežravcům" celeru, přeji dobrou chuť
Na obrázku je pokrm připraven z kuřecích prs
Jídlo chutná i zarytým "nežravcům" celeru, přeji dobrou chuť
Na obrázku je pokrm připraven z kuřecích prs

Opečené maso v pekáčku, zasypané orestovanou cibulí s celerem

Plátky šunky zakáplé kečupem

A takto už je pokrm hotový

přeji dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé