Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Těstoviny s cuketou

0.0
Těstoviny s cuketou

Potřebné ingredience

400g těstovin, slanina, 2 cukety, 200g třešňových rajčátek (můžou být i normální rajčata, nakrájená na kousky), olivový olej, 4 lžíce bazalkového pesta,Parmezán na posypání nebo jiný strouhaný sýr

Postup přípravy

Ve velkém hrnci uvedťe do varu osolenou vodu. Vhoďte těstoviny a uvařte na skus. Proti slepování můžete do vody přidat trochu olivového oleje.

Zatímco se připravují těstoviny, nakrájejte slaninu na malé kousky, malá rajčátka překrojte napůl, velká stejně jako cuketu pokrájejte na kostky.

Ve velké hluboké pánvi rozpalte olej, vsypte slaninu a vypékejte ji dokřupava. Přidejte cuketu a rajčátka a restujte.

Těstoviny slijte, několik lžic vody z vaření přilijte k restované zelenině a těstoviny vsypte do pánve. Přidejte pesto a promíchejte, aby se vše hezky spojilo. Můžete opepřit. Na talířích posypte sýrem, nejlépe parmezánem.

Mě na obrázku chybí rajčátka, protože jsem zjistila, že doma žádné nemám, i tak to bylo dobré

Ještě jeden obrázek :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sulipupi 27. 8. 2007, 19:32
Díky, jsem ráda, že chutnalo (L)
Bubáková 26. 8. 2007, 12:46
Dneska jsem dělala tyto těstovinky ,dala jsem ještě kuřecí masíčko a místo Pesta čerstvé bylinky ze zahrádky a bylo to super ,můj chlap se olizoval málem snědl celý hrnce a já s prckem si také moooooc pochutnala . Děkujeme za receptík (F) (F) (F) |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-) :-) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie