Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Zapečené vepřové maso s petrželí (recept při onemocnění jater)

0.0
Zapečené vepřové maso s petrželí (recept při onemocnění jater)

Potřebné ingredience

Recept je pro dvě osoby:
200 g vepřové kýty
20 g oleje
60 g cibule
100 g petrželky zelené
50 g 30% tvrdého sýra
1 dcl mléka
1 vejce
sůl
bazalka
Já osobně ještě použila koření s názvem Bylinkové máslo

Postup přípravy

Postup u fotek

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji.

Přidáme cibuli, petržel nakrájenou na nudličky, krátce opečeme, osolíme, přidáme najemno nakrájenou bazalku .

Vše dáme do olejem vymazané ohnivzdorné misky.

Masovou směs zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali vejce.

Před koncem zapečení posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

28Lenca 24. 4. 2010, 21:18
Vypadá to velmi dobře (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie