Zdobená sekaná (v alobalu)

Potřebné ingredience
Na maso : 600g mletého masa, 2 žemle z předchozího dne, 2 vejce, česnek, mletá sl. paprika, sůl, pepř, plnotučná hořčice, cibule, majoránka
Náplň : např. plátkový sýr, kyselá okurka, překrojené vařené vejce, klobása nebo párek....pórek, kapie !
Postup přípravy
Housku namočíme ve vodě, vymačkáme a roztrháme nebo nakrájíme na kousky. Mleté maso smícháme se žemlí, kořením, hořčicí a cibulí nakrájenou na jemno. Alobal si nařežeme na dva obdélníky. Obdélník vymastíme olejem a dáme na něj 1/4 masové hmoty. Hmotu urovnáme a poklademe náplní dle chuti. Poté zakryjeme další 1/4 hmoty a rukama vytvarujeme šišku, kterou poté zabalíme alobalem, konce alobalu pevně stiskneme, aby nevytékala náplň. Když máme hotové obě šišky, vložíme je do pekáče, podlijeme trochou vody a pečeme cca 1,5 hod. Vynikající !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé