Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Noky s kuřecím masem a špenátem

0.0
Noky s kuřecím masem a špenátem

Potřebné ingredience

Kuřecí maso, noky, špenát, česnek, sladká smetana, sůl, pepř. Troška oleje..

Postup přípravy

Noky vložíme do osolené vroucí vody, vaříme dle návodu na obale.
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme na trošce oleje, aby se zatáhlo.
Přidáme prolisovaný česnek - množství dle chuti, krátce osmahneme, aby česnek nezhořkl.
Dále přidáme špenát - kupuji jen mražený Tesco špenát, je jemně nasekaný. Necháme ho povolit a přidáme do pánve k ostatním přísadám.
Přilijeme sladkou smetanu a krátce podusíme. Dle chuti dosolíme.
Noky i maso se špenátem smícháme dohromady a podáváme. :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jarmila80 2. 6. 2010, 10:06
Už jsem to napravila !!!! (hello) (hello) (hello) (C)
Pekyska 2. 6. 2010, 10:44
@Jarmila80 Jarmilo, díky ,-) jestli ještě můžu, změňte Pro inspiraci na s postupem, ať se recept neztratí (F)
D.Š.D 5. 4. 2010, 10:37
Škoda, že zde není i postup na omačku. (N)
Jarmila80 2. 6. 2010, 8:44
@D.Š.D No...myslím, že postup je jasný. Kdo umí trochu vařit si domyslí, že nejdříve se bude dělat osolené opepřené masíčko, přidá se česnek, potom špenát...nakonec smetana. A musí se to povařit. A noky se vaří zvlášť.... Dělala jste někdy svíčkovou?? Umíte uvařit čaj? postup Vám klidně napíšu... (pirko) J.
Kateřina.Pin 2. 6. 2010, 9:14
@Jarmila80 Hm, tohle je od vás dost nefér komentář :^). Já třeba umím vařit dobře, ale třeba by mě zajímala otázka koření, jestli děláte maso přímo v tom špenátu, nebo zvlášť, kolik a jaké smetany dáváte, aby to mělo tu správnou konzistenci...No jo no, jste holt dobrá no... (pirko)
Pekyska 2. 6. 2010, 8:55
@Jarmila80 škoda, že sem chodí i ty, které neumí vařit ,-) mmch, máte to v inspiraci, což je trochu zbytečné a pokud byste to chtěla mít v receptech s postupem, tak Vám vážně chybí postup (F)
Jarmila80 2. 6. 2010, 9:33
@Pekyska Jééé ,-).. no máte všechny pravdu Byla jsem líná to vypisovat a +o( a nebrala jsem to zas tak vážně. A smetanu používám jen sladkou, na šlehání. Zkoušela jsem i tu novinku ...myslím, že je od Kunína a má oranžové víčko...je zahuštěná nějakým škrobem a vždy se mi srazila. Vrátila jsem se k sladké. Netušila jsem, že někdo čte komentáře ,-) paní jsem chtěla jen podráždit. Tak vidím, že jsem podráždila víc dam :-$ *-) (flower)
Pekyska 2. 6. 2010, 9:50
@Jarmila80 Mě jste nepodráždila, nebojte (smich) (smich) Jen mi přijde, že od focení, přes zmenšování fotky, po vkládání fotky a sepisování co je k tomu potřeba už těch pár posledních slov ohledně postupu není takový problém :-$ ,-) Ale možná se mýlím ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie