Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Plněná kachní roláda

0.0
Plněná kachní roláda

Potřebné ingredience

Kačena, nejlépe domácí, nádivka:menší cibulka, 20dkg šunka, 4 vajíčka, petrželka, muškátový oříšek, sůl pepř

Postup přípravy

Kačena se musí vykostit, dělala jsem to poprvé a myslím, že to zvládne každá z vás, chce to ostrý nůž, a trpělivost,
příprava nádivky, osmahneme, nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou šunku a po opražení se přidají vejce, nesmaží se moc, jen tak na řídko, ještě to zhoustne při pečení v troubě.
Osolí se a opepří podle chuti, nastrohá se trocha muškátového oříšku.
Vychladlá směs se potře na vykoštěnou a osolenou kachnu, pak se zabalí a sváže provázkem,peče se to asi tak hodinu do zlatova.

Začíná se vykošťovat na hřbetu, a jde to celkem hladce, pokračuje se přes křídla ajste na prsou, tak to vypadá vykoštěné

Naplněná rolka se zabalí a zaváže

Toto je hotový upečený výrobekpo 1-1,5 hodině, záleží na velikosti kačeny

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lllulu 23. 8. 2009, 14:38
:-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie