Mramor ze sloučení WI s čokoládou + postup mramoru

Potřebné ingredience
čokohmota viz mé recepty a white icing
Postup přípravy
Tento mramor jsem použila na výrobu včerejšího dortíku - viz mé recepty. Chtěla jsem tam dát něco jiného než je čokoláda. A tak mě napadlo smíchat čokoládu s WI. Možná to někdo znáte, ale já to do včerejška neznala. Vzala jsem WI a čokohmotu(viz mé recepty) a to v poměru 2:1. A udělala jsem si z něj mramor. Vznikla z toho hmota se zajímavou chutí. Ale hlavně se s ní pracovalo lépe než kdybych dělala jen s čokohmotou nebo jen s WI. A po vyválení, jsem zkusila hmotu po druhé a zkusila jsem s tím potáhnou naší víkendovou buchtu a šlo to skvěle.
Tak pokud někdo neznáte mramor z čoko-WI, nafotila jsem postup. Třeba se to někomu bude hodit.

uděláme si dva válečky v poměru 2 : 1 - WI :čokohmota

WI zplacatíme a vložíme na něj čokoládu

nově vytvořený váleček zamotáme

uděláme šnekouna

ze šnečka vytvoříme nový váleček

a opět šnekoun, toto opakujeme několikrát - čím více tím jemnější mramor, ale pozor, neopakujte příliš, pak se mramor ztratí

pak už jen stačí rozválet a je hotovo, škoda že jsem nepotahovala, když jsem potřebovala mramor na potažení, tak se mi tak nepovedl

mramor dopadl takto

na tento dortík byl použit - ten najdete v mých receptech

a tady je růžička z mramoru
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu













![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)


























