(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
ŠNECI

Potřebné ingredience
1 balení listové těsto
kečup
200g gothaj
200g plátkový sýr
vejce
hladká mouka
Postup přípravy
Na pomoučeném válu vyválíme listové těsto na tenkou placku. Tu potřeme kečupem (podle chuti můžeme smíchat kečup s pikantní hořčicí) a střídavě klademe gothaj a plátkový sýr.
2. Poté zabalíme jako roládu a nakrájíme na jednotlivé plátky. Ty poklademe na plech (je lepší na něj dát papír na pečení), potřeme žloutkem a pečeme při teplotě 250°C.
2. Poté zabalíme jako roládu a nakrájíme na jednotlivé plátky. Ty poklademe na plech (je lepší na něj dát papír na pečení), potřeme žloutkem a pečeme při teplotě 250°C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chopper Jája
(upraveno)
18. 10. 2009, 23:13
taky dělám
mňam







nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
18. 10. 2009, 23:12






nahlásit