Špenátové brambory
Potřebné ingredience
brambory, listový špenát (stačí obyčejný např. z Kauflandu, ale Bonduelle je chutnější), smetana, sůl, olej, česnek, malý kousek másla (suroviny dle počtu strávníků)
Postup přípravy
potřebné suroviny - brambory vařené ve slupce, olej, smetana, sůl, česnek a listový špenát (máslo jsem zapomněla vyfotit)
orestujeme česnek
přidáme sůl a česnek a dusíme do měkka
nakonec přidáme smetanu
do zapékací misky dáme trošku másla a vrstvu nakrájených brambor - ty můžete ještě posolit
přidáme vrstvu špenátu a tak stále dokola ...
a výsledek na talíři ... (když dáte více šlehačky jako já - tak brambory nejsou tak suché, ale je tam taková "šťávička" - dala jsem celou smetanu)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé