Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Bramborový guláš s klobásou-DĚKUJI PEPIČKOVI

0.0
Bramborový guláš s klobásou-DĚKUJI PEPIČKOVI

Potřebné ingredience

Ingredience:
600 g olou­paných bram­bor,
2 cibule,
olej,
mletá sladká i pálivá papri­ka,
drcený kmín,
sůl,
2 lžíce hladké mouky,
několik hub,
100 g klobásy,
2 lžíce rajčato­vého protlaku,
česnek,
1 lžič­ka sypké polévkové kořenící směsi,
kousek papriky,
mletý pepř,
majoránka.

Postup přípravy

Příprava:
Drobně nakrájené cibule zpě­níme na oleji, vmícháme mletou papriku a kmín, po zpěnění zali­jeme trochou vody a uvedeme ji do varu. Přidáme brambory na­krájené na kostky, sůl a dusíme pod poklicí, až jsou brambory poloměkké.

Zahustíme je světlou jíškou z oleje a mouky, dobře ji rozmí­cháme, přidáme na plátky na­krájené houby a klobásu, rajčatový protlak, česnek, kořenící směs a dusíme, až brambory změknou. Nakonec vmícháme majoránku, prohřejeme a při po­dávání posypeme porce papri­kou nakrájenou na nudličky a čerstvě mletým pepřem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta33 2. 11. 2009, 12:08
To se kluci měli (zajic) (zajic) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie