Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Fazole s vepřovým masem - třaskavá podzimní záležitost

0.0
Fazole s vepřovým masem - třaskavá podzimní záležitost

Potřebné ingredience

600 g vepře (nejlépe z plece), 150 g cibule, 300 g fazolí, sůl, pepř, mletá sladká paprika, kostka masoxu (nemusí být), lžíce octa, 6 lžic kečupu, olej. Kdo má rád ostřejší....je možné dle chuti pálivá paprika, chilli....

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc a ráno uvaříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kousky nakrájené maso, sůl, pepř, papriku, masox a ocet. Dusíme za občasného podlévání do měkka. Použitím papiňáku se proces výrazně zrychlí. Přidáme uvařené fazole, kečup a je hotovo. Pro zvýraznění třaskavosti a estetické stránky pokrmu na talíři posypeme krájeným pórkem či cibulí a přikusujeme čerstvý chléb. Toto jídlo "z jednoho hrnce" je velmi užitečné zvlášť při takových náročných akcích jako je malování či velké gruntování. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie