(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Fazole s vepřovým masem - třaskavá podzimní záležitost

Potřebné ingredience
600 g vepře (nejlépe z plece), 150 g cibule, 300 g fazolí, sůl, pepř, mletá sladká paprika, kostka masoxu (nemusí být), lžíce octa, 6 lžic kečupu, olej. Kdo má rád ostřejší....je možné dle chuti pálivá paprika, chilli....
Postup přípravy
Fazole namočíme přes noc a ráno uvaříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kousky nakrájené maso, sůl, pepř, papriku, masox a ocet. Dusíme za občasného podlévání do měkka. Použitím papiňáku se proces výrazně zrychlí. Přidáme uvařené fazole, kečup a je hotovo. Pro zvýraznění třaskavosti a estetické stránky pokrmu na talíři posypeme krájeným pórkem či cibulí a přikusujeme čerstvý chléb. Toto jídlo "z jednoho hrnce" je velmi užitečné zvlášť při takových náročných akcích jako je malování či velké gruntování. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé