Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Kuřecí paličky v zázvorové marinádě -MOOOC DEKUJI ELIZE

0.0
Kuřecí paličky v zázvorové marinádě -MOOOC DEKUJI ELIZE

Potřebné ingredience

Suroviny:
8 kuřecích paliček (spodních stehýnek)
2 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru
100 ml světlého piva
3-4 lžíce medu
3 lžíce sušené restované cibule
60 g másla
1/2 bujónové kostky
sůl

Postup přípravy

Postup:

Maso osolíme a naložíme do marinády, kterou jsme vytvořili smícháním rozpuštěného másla (necháme ho trochu zchladnout), piva, zázvoru a sušené cibule.
Necháme marinovat přes noc a poté upečeme v troubě rozehřáté na 220°C dozlatova. Během pečení do vroucího výpeku rozdrobíme bujónovou kostku a promícháme. Maso pravidelně poléváme marinádou. JÁ POUŽILA KUŘECÍ ČTVRTKY

Vhodnou přílohou je kuskus.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie