(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pařížské kostky
Potřebné ingredience
2 ks šlehašky nejvíce procentní 33%,2 ks ledovích kaštanu,1 ks margot čokolády,440 ml polohrubé mouky,220 ml cukru,110ml oleje,220 mlvlažného mléka,2-3 lžíce kakaa,1 prášek da pečiva,3 celá vejce
Postup přípravy
Den předem si svaříme šlehačku s kaštany po vych
ladnutí dáme do lednice.Druhý den našleháme.
TĚSTO:zbytek surovin smícháme,nalijeme na vysypaní pekač pečeme tak 15-20 minut.
Namazat krém a posypat rostrouhanou margotkou.
Přeji dobrou chut tento recept je strašně rychlí a zvládne ho uplně každý.
ladnutí dáme do lednice.Druhý den našleháme.
TĚSTO:zbytek surovin smícháme,nalijeme na vysypaní pekač pečeme tak 15-20 minut.
Namazat krém a posypat rostrouhanou margotkou.
Přeji dobrou chut tento recept je strašně rychlí a zvládne ho uplně každý.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
26. 11. 2009, 16:12