Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

JEMNÉ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY

0.0
JEMNÉ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY

Potřebné ingredience

Suroviny :sterilovaná okurka 4 ks
sůl
cibule 2 ks
vařené brambory 1 - 2 misek
mletý černý pepř
vejce 3 ks
uzenina ( uzený ) ,mrkev,mražená,žampiony
šlehačka

Postup přípravy

Postup přípravy receptu:
Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Okurky a uzeninu nakrájíme na kostičky.

Na másle si zpěníme cibuli. Přidáme uzeninu a okurku,a mrkev na kostičky.

Přidáme uvařených brambor, případně pokrájené zbylé vařené brambory a promícháme,s uzeným,mrkví ,žampiony a cibulí...vše dáme do pekáče nebo do varexové misky. V hrnku si rozmícháme vejce se solí a se šlehačkou . Promícháme a odstavíme. Solíme a pepříme podle chuti.Nalijeme na brambory a dáme zapéct do troby na 180 C na 25 min.

Jemné francouzské brambory podáváme se sladkokyselou okurkou, rajčaty, doplníme pikantním kečupem. Záleží na chuti.

dáme do trochu vimazané formi suroviny

na vrch dáme sýr nastrouhaný

hotovo

můžeme podávat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie