Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Francouzské brambory po našemu

0.0
Francouzské brambory po našemu

Potřebné ingredience

Brambory, kuřecí párky, sterilovaný hrášek, sýr, mléko, vejce, sůl a pepř.

Postup přípravy

Na málé kostičky nakrájíme brambory a párky, přidáme celou plechovku sterilovaného hrášku, poté trochu posolíme a popepříme. Toto vše promíchám a zaleju rozkvedlanými vejci s mlékem. Zapékáme to v brutvanu přikryté alobalem. Pečeme to na 175°C zhruba 30min a poté při 200°C do změknutí brambor. Během pečení to občas promícháme. Jakmile brambory změknou, poklademe toto plátkových sýrem a při již vypnuté troubě necháme roztéct. Manžel si k tomu rád dává tatarku. Prostě bašta, která nikdy nezbude na druhý den.

Takto to vypadá před vložením do trouby.

Fáze před vložením sýru.

A takto to vypadá před zbaštěním. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie