Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Hraběnčiny francouzské brambory

0.0
Hraběnčiny francouzské brambory

Potřebné ingredience

Suroviny: 2 kg brambor (vařených ve slupce), 0,5 kg mletého masa,nebo uzené (ne příliš tučného),0,4 kg sýra cihly, 1 smetana na vaření, plechovka žampionů, 2 střední cibule, grilovací koření, lžíce sádla,mrkev na nudlčky nastrouhat

Postup přípravy

Postup:

Uzené maso nakrájíme na kostičky a orestujeme na sádle, okořeníme, přidáme žampiony, cibuli nakrájenou na půlkolečka. Vše chvíli dusíme do zhnědnutí masa. Pak zalijeme smetanou. Brambory uvařené ve slupce oloupeme nakrájíme do připravené směsi, do které zamícháme zhruba polovinu nahrubo nakrájeného sýra,a mrkve. Vše dobře promícháme a zbytkem sýra vše posypeme. Připravujeme v černém vyšším pekáči a vše v něm dáme bez přikrytí zapéct do trouby do zlatova

připravené

zapíct se sýrem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie