(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rýžový nákyp s kysaným zelím
Potřebné ingredience
500g masa, 400g uvařené rýže, kysané zelí, 2 rajčata, 1zakysaná smetana ( může být i sladká), strouhaný sýr, sůl, pepř, oregano (nemusí být)
Postup přípravy
Maso orestujeme na trošce tuku, osolíme, opepříme, přidáme oregano. Až je maso měkké, smícháme s rýží, propláchnutým kysaným zelím, na kousky nakrájenými rajčaty, smetanou a dochutíme solí. Směs vysypeme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče, posypeme strouhaným sýrem a pečeme asi hodinu.
Recept mě zaujal v nedělním receptáři prima nápadů - je to zvláštní, ale chutná kombinace. Baštil to dokonce i můj 1,5 letý syn.
Tak dobrou chuť
Recept mě zaujal v nedělním receptáři prima nápadů - je to zvláštní, ale chutná kombinace. Baštil to dokonce i můj 1,5 letý syn.
Tak dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sonov
(upraveno)
14. 1. 2010, 10:12
Chválím Moc výborné. Včera se zaprášilo po celém pekáči, jsem si bláhově myslela, že zbyde My máme domácí kysané zelí a máme ho poměrně hodně, takže pro nás to je recept jak dělaný.