Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou "tatarkou" ze zakysané smetany:o))

0.0
Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou "tatarkou" ze zakysané smetany:o))

Potřebné ingredience

kančí kýta, grilovací koření, sůl, pepř, červené víno.

Postup přípravy

Kýtu nakrájet na tenké plátky, opepřit, osolit, posypat gril. kořením, naskládat do nádoby, zalít 1dl červeného vína, nechat do druhého dne uležet. Pak je možné smažit nasucho či troše oleje.

Nakonec jsem si plátek upekla také v alobalu, bylo sušší, ale nevadilo. Brambory pečené celé se slupkou v alobalu. Místo tatarky (tu moc nejím a ted ani není vhodná, že?:o))) je studená omáčka ze zakys. smetany, česneku, soli a bylinek.Mnam, tu bych mohla jíst i jen s bramborama:o)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mirri 76 8. 5. 2010, 18:00
hmm,to vyzkousim.. (Y)zverinu delam bud pecenou nebo s omackou,tak bude zmena....a ta omacka ze zakysanky,jake bylinky davate? (L)
Machja 12. 5. 2010, 21:33
@mirri 76 Dávám mražené, nejčastěji bio bylinky z penny (Y) Je to mnamka (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie