(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kančí kýta s pečenými bramborami a zdravou "tatarkou" ze zakysané smetany:o))

Potřebné ingredience
kančí kýta, grilovací koření, sůl, pepř, červené víno.
Postup přípravy
Kýtu nakrájet na tenké plátky, opepřit, osolit, posypat gril. kořením, naskládat do nádoby, zalít 1dl červeného vína, nechat do druhého dne uležet. Pak je možné smažit nasucho či troše oleje.
Nakonec jsem si plátek upekla také v alobalu, bylo sušší, ale nevadilo. Brambory pečené celé se slupkou v alobalu. Místo tatarky (tu moc nejím a ted ani není vhodná, že?:o))) je studená omáčka ze zakys. smetany, česneku, soli a bylinek.Mnam, tu bych mohla jíst i jen s bramborama:o)))
Nakonec jsem si plátek upekla také v alobalu, bylo sušší, ale nevadilo. Brambory pečené celé se slupkou v alobalu. Místo tatarky (tu moc nejím a ted ani není vhodná, že?:o))) je studená omáčka ze zakys. smetany, česneku, soli a bylinek.Mnam, tu bych mohla jíst i jen s bramborama:o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

mirri 76
(upraveno)
8. 5. 2010, 18:00
hmm,to vyzkousim..
zverinu delam bud pecenou nebo s omackou,tak bude zmena....a ta omacka ze zakysanky,jake bylinky davate?


nahlásit

Machja
(upraveno)
12. 5. 2010, 21:33
@mirri 76
Dávám mražené, nejčastěji bio bylinky z penny
Je to mnamka


nahlásit