Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Kinder řezy

0.0
Kinder  řezy

Potřebné ingredience

Těsto: -6 velkých nebo 7 malých vajec -8 lžic krystalového cukru -4 zarovnané lžíce kakaa -2 lžíce oleje -1 lžička prášku do pečiva -10 lžic polohrubé mouky Náplnˇ: 2 tvarohy vaničkové, 1 vanikový cuk, 1 zakysaná smetana, 4 lžíce medu. -máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání peč. papíru

Postup přípravy

Postup:
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny (mixerem cca 2 min.), přidáme kakao, olej a mouku do které jsme zamíchali prášek do pečiva a nakonec ušlehaný sníh. Budeme mít připravené dva plechy s máslem namazaným a hrubou moukou vysypaným pečícím papírem. Těsto rozdělíme na oba plechy a rozetřeme po papíře (plech 30x40 cm a nechala jsem asi 1 cm volné místo od okrajů). Těsto je hodně nízké.
Pečeme v předehřáté troubě horkým vzduchem na 150 st. asi 10 minut, nebo na 170 - 180 st. v elektr. troubě asi 8 minut. Vršek těsta se Vám nebude zdát opečený.
Upečené vyndáme a na papíře necháme vychladnout.
Náplnˇ:Ušleháme si tvaroh s zakysanou smetanou,1 vanilkovym cukrem,4 lžíce medu a dáme do lednice ztuhnout.(můžeme ještě dosladit podle svého).Namažeme na vychladlé těsto a dáme nahoru druhé upečené těsto. Krájíme ztuhlé. Uchováváme samozřejmě v lednici.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 3. 2. 2010, 11:27
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie